Statter.hu - Napi eMarketing Kontroll

Saját profil

Felhasználói vélemények

Külső linkjeim száma

Megbíztam egy marketing céget, hogy külső linkkapcsolatokat építsen ki honlapomnak. Először nem tudtam, hogyan ellenőrizzem a munkájukat. Most már tudom!

A statter.hu segítségével minden nap láthatom a külső linkjeim számának a fejlődését!

30 perc megtakarítás

A honlapom helyezéseit a keresőkben magam is ellenőrizni tudom. Éppen ezért kétkedve fogadtam a statter.hu szolgáltatásait. Gondoltam, kipróbálom az ajándék feltöltéssel.

Azonnal rá is szoktam! Naponta akár 30 percet is megspórolok a statter.hu használatával!

Ajánlani tudom mindenkinek, akinek számít az a napi 30 perc!

Mi ez a Statter?

Azonnal értékelhető weboldal gyorsjelentés e-mailben, minden reggel

Próbálja ki méréseinket most!

Webstatisztika

Statter Toplista

Az oldalon regisztrált honlapok toplistái >>
A Toplistákon csak azon honlapok jelennek meg, melyeket Felhasználók a Saját profilban a Linktámogatás fül alatt engedélyeztek.

Rólunk

A Gamber WebMűhely jelenlegi formájában 2009. januárjában kezdte meg működését, de munkatársaink 6-11 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek online marketing és webfejlesztés-programozás területeken. Több tucat üzletileg sikeres weboldal és más online projekt, évek óta elégedett, visszatérő ügyfélkör és az ő ajánlásaik adja azt a hátteret, melyre szakmai munkánkat és a jövővel kapcsolatos elképzeléseinket építjük.

Különböző egyedi weboldalak mellett fejlesztettünk és üzemeltettünk már országos üzleti információs portált, ingatlan hirdetési rendszert, szakképzési portált. Az elkészült munkáknak saját szervereinken biztosítunk webtárhely kiszolgálást rendszergazdai felügyelet mellett.

Elkötelezettek vagyunk az innovatív, személyre szabott webes megoldások kialakítása mellett, a fejlesztési munkák során mindig ügyfeleink elégedettsége az első szempont. Keressük a kihívásokat, az olyan feladatokat, amelyek segítségével új dolgokat tanulhatunk meg, de tudunk nemet is mondani, ha olyan megbízással találkozunk, mely más jellegű szaktudást igényel.

Igyekszünk olyan online marketing eszközöket és szolgáltatásokat a rendelkezésükre bocsátani, legyen szó új weboldalról, keresőmarketing tanácsadásról, mindennapos karbantartásról vagy más egyedi fejlesztésről, melyek valós értéket jelentenek számukra, és vállalkozásuk számára profitot termelnek.

Szerződött partnereink igényeit a technikai feltételek keretein belül rugalmasan, a lehető leggyorsabban végezzük el.

„Köszönöm! Ez gyorsan ment!”
Aschenbrenner Szilvia (HR-Face Kft.)

Igény szerint egy vállalkozás webes jelenlétének teljes folyamatát le tudjuk menedzselni, teljes körű szakmai tanácsadást és gyakorlati kivitelezést, folyamatos karbantartás, további fejlesztéseket biztosítva.

Kulcsszavakban arról, miben tudunk megbízható szakmai támogatást, segítséget nyújtani:

Koncepcióalkotás   ·   Üzleti weboldal fejlesztés   ·   Egyedi alkalmazások
Webstatisztika   ·   Webtárhely   ·   Médiatervezés és –vásárlás   ·  
Kampánymenedzsment   ·   Versenytárselemzés  ·   Kulcsszó alapú hirdetés
Keresőre történő optimalizálás   ·   Linkmarketing támogatás  ·   Tanácsadás
  Weboldal karbantartás   ·   Domain név regisztráció   ·   Hírlevél megoldások